NAŠ DNK

Sa više od 15 godina iskustva, Nicole Lee međunarodno je priznata i priznata marka, zahvaljujući svojoj eleganciji i kvaliteti u svakom pojedinom proizvedenom proizvodu.

Our DNA

Sa više od 15 godina iskustva, Nicole Lee međunarodno je priznata i priznata marka, zahvaljujući svojoj eleganciji i kvaliteti u svakom pojedinom proizvedenom proizvodu. Originalne Nicole Lee torbe i pribor kreirala je grupa stručnjaka za modni dizajn koji je vodila Suzy Han, jedna od najpoznatijih svjetskih modnih dizajnera, a proizvedene su u skladu s najvišim međunarodnim standardima proizvodnje i kvalitete, koristeći izvrsne proizvode. i sitnih materijala.

Sve naše proizvode karakteriziraju:

Our DNA

Međunarodna marka

Nicole Lee je prisutna u više od 30 zemalja stvarajući izvrsne dizajne za gradove modnih ikona poput Buenos Airesa, Los Angelesa, Madrida, Sao Paula, Sydneya i Tokija.

Od 2004. godine

Sa više od 15 godina iskustva Nicole Lee stekla je ugled i priznanje u međunarodnoj modnoj industriji.
Our DNA
Our DNA

Ekskluzivni dizajni

Svi naši dizajni smatraju se napretkom mode, a odlikuju ih odvažni, avangardni i inovativni.

Suzy Han

Međunarodni dizajner koji stalno putuje svijetom u potrazi za novim modnim trendovima i pretvara ih u prekrasne torbe i dodatke.
Our DNA
Our DNA

Međunarodni Distributeri

Kroz ekskluzivne međunarodne distributere, Nicole Lee čini linije proizvoda na tržištima modnih ikona dostupne u mnogim zemljama.
Our DNA

Kao i svaki svjetski prestižni i priznati brend, i mi možemo biti meta beskrupuloznih ljudi koji mogu iskoristiti našu marku i dobru reputaciju prodajom neoriginalnih proizvoda ili imitacija putem lažnih web stranica ili u trgovinama sumnjive reputacije. Originalni Nicole Lee proizvod ne snižava kvalitetu za prodaju po nižoj cijeni.

U Nicole Lee, zakonom smo zaštićeni ekskluzivnim pravima za korištenje i izlaganje našeg branda pravnim postupcima protiv bilo koje osobe ili tvrtke koja pokušava prekršiti ta prava i zauzvrat generira nepoštovanje prema našoj marki zbog njezine upotrebe u proizvodima lošije kvalitete od one koju koristimo u našim proizvodima širom svijeta, čime obmanjujemo svoje klijente i štetimo imidžu i prestižu koji Nicole Lee predstavlja.

Nicole Lee proizvode distribuiramo samo putem naših ovlaštenih partnera u svakoj zemlji. Nalaze se samo u trgovinama više marki, trgovinama i buticima koji su propisno ovlašteni.

Ako znate bilo koju osobu ili poslovne marketinške kopije naše marke, prijavite je na sljedeću adresu e-pošte ili birajte direktno u našem glavnom uredu u Los Angelesu, California u Sjedinjenim Državama.

Our DNA