Priča o Brandu

Nicole Lee međunarodna je tvrtka sa sjedištem u Los Angelesu, Kalifornija.

Brand Story

Njeno prvo pokretanje bilo je 2004. godine od strane Nicole Grupe na čelu sa Samuelom Leejem koji je osnovao „NICOLE HANDBAG“ s čvrstim uvjerenjem da nudi torbe s visokokvalitetnim materijalima i dotjeranu izradu.

2006. godine, Suzy Han, izvanredna i talentirana dizajnerica pridružila se tvrtki podignuvši je na novu razinu. Suzy je dodala prezime "LEE" da bi odala počast djevojačkom imenu integrirajući korijene svojih predaka u svoje umjetnost. Tako se rodila robna marka Nicole Lee.

Nicole Lee brzo je postala mainstream modom stječući priznanje od urednika časopisa Handbag 101 Pro. Njegova kreativnost, originalnost, funkcionalnost i avangardnost pozicionirali su Nicole Lee kao međunarodni brend. Njegovi jedinstveni dizajni i kvalitetni proizvodi široko su prepoznati u svijetu mode.

``Vjerujemo da bi moda trebala biti zabavna i osvježavajuća.``

Izvršni direktor Samuel Lee

Samuel i Suzy, kreativni su umovi koji vode Nicole Lee Group: Samuel je odgovoran za upravljanje, rad i strateške aspekte tvrtke, dok Suzy, zajedno sa svojim timom dizajnera, osnažuju proizvode jedinstvenim stilom, preuzimajući svu svoju strast za moda na svaku torbu i proizvode, nadahnute prekrasnim europskim krajolicima, intenzivnim stilom New Yorka i ležernom modom Los Angelesa. Ovako se stvaraju kvalitetne, moderne torbice za žene koje vole ekstravagantne i cijene modu.

Nicole Lee prisutna je u više od 30 zemalja. Njegov ugled prepoznat je u gradovima poput Londona, Pariza, Tokija, Milana, Rima i Madrida, poznatih po strasti prema modi.

Uz toliko mnogo marki širom svijeta, samo nekoliko ih dotakne srca svojih kupaca. U Nicole Lee ne želimo stvarati proizvode koji već postoje na tržištu, već neprestano težimo originalnosti, stvarati proizvode koji mogu uspostaviti vezu s našim klijentima i ići zajedno s njima u svakom trenutku. Kroz proizvode izvrsne kvalitete i dizajna želimo biti dio vašeg života, od vaših svakodnevnih aktivnosti, pa sve do vaših posebnih trenutaka.

Brand Story
Brand Story

Izvrsnost nam je najvažnija, a mi uvijek biramo izvanredne dizajne. Višestruko kulturno iskustvo Suzy, njezino djetinjstvo u Seulu i Buenos Airesu, kao i njezin trenutni dom u Los Angelesu, daju bojama i karakteru dizajna.

Nakon svih postignuća koje su postigli, Samuel i Suzy uvijek ostaju ponizni. Oni su izvrsni primjeri vodstva, unutar i izvan tvrtke, kako zbog njihove razine inovativnosti, vrijednosti i integriteta pojedinaca.

Zbog sve veće potražnje marke, tvrtka neprestano raste, čineći svoje proizvode dostupnima u mnogim gradovima i zemljama.

VIZIJA I MISIJA

Vizija.

Biti svjetski lider u industriji modnih dodataka, biti dio života svake žene, dodirujući njihova srca inovativnim, modernim proizvodima koje odlikuje njihova visoka kvaliteta, čineći da se osjećaju jedinstveno i drugačije.

Misija.

Stvarajte trendove koji se transformiraju u prekrasne i inovativne proizvode za žene, kroz kreativan i kvalificiran tim, uvijek poštujući individualne vrijednosti i identitet naših klijenata, zaposlenika i poslovnih partnera.

Vrijednosti.


· Integritet
· Inovacije
· Originalnost
· Skromnost

Naš Menadžerski Tim